Freelance Podotherapie

In Januari 2019 ben ik afgestudeerd als Podotherapeute aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen en ben ik werkzaam geweest als Ondersteuner binnen diverse Podotherapiepraktijken.

Na een jaar fulltime werkzaam geweest te zijn als Podotherapeute heb ik de Medisch Pedicure praktijk van mijn moeder in waarneming genomen en deze vervolgens overgenomen.

Na een jaar alleen voetbehandelingen begon het toch weer te kriebelen. De voetbehandelingen geven mij nog altijd de meeste voldoening en stoppen met de Medisch Pedicure praktijk is dan ook zeker geen optie. Maar enkele dagen per week ondersteunen als Podotherapeut natuurlijk wel!

Bent u op zoek naar een Podotherapeut voor 8-16 uur per week voor korte periodes zoals ziekte, ouderschapsverlof, zwangerschapsverlof of gewoon om een drukke periode iets beter te kunnen overzien? Of ziet u als fysiotherapeut, ergotherapeut, etc. mensen waar u alleen niet aan uit komt en wilt u graag sparren met iemand met een andere (para)medische achtergrond? Neem dan gerust contact met mij op! We kijken dan samen wat de opties zijn. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.