Over Elianne

 

Mijn naam is Elianne van Hoef - van Donschot en ik ben sinds 2020 getrouwd met Stef.

 

Met een moeder met een pedicurepraktijk aan huis en zelf de nodige voet- en knieklachten ben ik werkelijk opgegroeid in het voetenvak met een grote interesse in het menselijk lichaam en hoe bewegingen in zijn werk gaan.

 

Sinds 2010 ben ik al aan de slag met het lakken van teennagels en zetten van French Manicure, Designernails en kleurgel op de teennagels. Waardoor mijn interesse in de voeten alleen maar bleef groeien.

 

In September 2014 ben ik gestart met de opleiding Podotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven, waarvan ik in Januari 2019 afstudeerde. Tijdens en na mijn studie heb ik de nodige, mooie ervaringen op mogen doen bij verschillende podotherapie praktijken.

 

Eind 2019 besloot mijn moeder, Medisch Pedicure Marlies van Donschot, een stapje terug te doen en heb ik vanaf 1 januari 2020 de Medisch Pedicure praktijk in waarneming genomen. Inmiddels is het besluit genomen dat ik de praktijk zelfstandig verder zal voortzetten en is vanaf 1 januari 2021 de naam van de praktijk dan ook gewijzigd van 'Medisch Pedicure Marlies van Donschot' naar 'Voetzorg van Donschot'.

 

Met ontzettend veel plezier doe ik mijn werk en door mijn achtergrond in de podotherapie kan ik vaak net dat stapje verder gaan in mijn adviezen betreffende uw schoenkeuze, belasting en verzorging.

Misschien mag ik u binnenkort wel als nieuwe klant begroeten, het zou mij zeer verheugen!

 

Daarnaast ben ik vanaf 1 januari 2021 ook inzetbaar als Freelance Podotherapeut voor praktijken die voor een korte periode een extra paar handen kan gebruiken. Of dit nu een podotherapie praktijk is of een andere paramedische praktijk waar tegen problemen aangelopen wordt waar ze ook een podotherapeut naar willen laten kijken.

Neem gerust contact op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.
 

MIJN VOORGANGER
MEDISCH PEDICURE MARLIES VAN DONSCHOT

Medisch Pedicure Marlies van Donschot werd in 2007 opgericht door Marlies van Donschot en heeft sindsdien een naam opgebouwd met betrekking tot de (medische) pedicurezorg in de Weerter regionen. Daarnaast heeft zij voor verscheidene opleidingsinstituten lesgegeven voordat zij besloot per 1 januari 2020 een stapje terug te doen uit het vak.