Over Marlies

 

Mijn naam is Marlies van Donschot, ik ben getrouwd met Robert en heb twee dochters. Sinds 1992 woon ik op Boshoven. Het bevalt hier erg goed. Na mijn MEAO-opleiding heb ik circa 15 jaar gewerkt als administratief medewerkster/secretaresse. Aangezien ik zelf probleemvoeten heb, bezocht ik regelmatig een pedicure en dacht; wat is het mooi als je iemand van zo van de pijn af kunt helpen. Enkele jaren geleden gaf mijn pedicure aan te willen stoppen. Dit was het moment waarop ik dacht, het is nu of nooit! Zodoende besloot ik de opleiding Pedicure te gaan volgen bij Nedich Opleidingen te Eindhoven.

 

In 2007 heb ik mijn basisdiploma Pedicure en de aantekeningen Diabetische- en Reumatische voet behaald. Later heb ik mijn diploma 'Medisch Pedicure" behaald. Als pedicure wil je echter bijblijven, wat betekent dat er inmiddels al vele workshops en cursussen gevolgd zijn en er in de toekomst nog vele zullen volgen. Naast mijn werk in de praktijk geef ik ook lessen bij PediRoda, een opleidingsinstituut voor de pedicurebranche.  U ziet het, in het "voetenvak" heb ik mijn draai volledig gevonden! Met veel plezier en enthousiasme doe ik mijn werk.

Sinds januari 2015 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan! Mijn praktjk is verhuisd.

Mijn nieuwe praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum Molenakker/De Basis, Noordkade 2 te Weert (1e etage, lift is aanwezig)

Misschien mag ik u binnenkort wel als nieuwe klant begroeten, het zou mij zeer verheugen!
 

MIJN COLLEGA'S
MEDISCH PEDICURECENTRUM WEERT

Medisch Pedicurecentrum Weert werd op 1 augustus 2011 opgericht door Toos Mennen en heeft sindsdien een naam opgebouwd met betrekking tot de (medische) pedicurezorg in de Weerter regionen.

 

© 2015 Made by Sacha

www.madebysacha.com

Contact voor meer informatie

  • Facebook App Icon

Gezondheidscentrum
Molenakker / De BASIS
Noordkade 2
6003 ND WEERT

tel. 06 - 40 60 41 06